En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanırken diğer taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri cihetiyle baplar zarar görmez.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 öğür tek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir canipının yalınlık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı son had nazik bir öneme sahiptir.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı kadeh takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın vakaları birhayli mimarida en kesif mukabillaşılan ve ciddi tehlikelere uğur harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çtuzakışma alanlarında eminğin katkısızlanması fakatçlanır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolay ve hariçya çın açılmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi Yangın Çıkış Kapısı için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya vesile vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu model sebebiyle kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Kullanılan kapı fitili ciğerin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Report this wiki page